Hetty Aarts. Boek: jij bracht mij mijn innerlijk kind terug

Boekscout.nl geeft je boek uit professioneel, zonder kosten

Hetty Aarts

Jij bracht mijn innerlijke kind terug
Mijn helingsreis

 
 
 
 

Samenvatting

In deze veranderende tijd word ik steeds meer geconfronteerd met de onverwerkte wonden uit het verleden. De stem van mijn innerlijke kind roept. Het wil nu eindelijk gezien en gehoord worden. Met dit meisje reis ik in het heden naar het verleden. Op deze weg ga ik stap voor stap de verbinding met mezelf weer voelen. Samen met mijn innerlijke kind bega ik het pad van zelfliefde. De liefde die mij in vrijheid leidt naar de enige echte liefde: de onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en voor alles wat leeft.
Ik hoop dat mijn persoonlijk verhaal en de helende gesprekken die ik met mijn innerlijke meisje heb, jou mogen inspireren tot het verwerkelijken van je mooiste leven in de onophoudelijke liefdevolle verbinding met jouw innerlijke kind.

Genre: Spiritualiteit
Omvang: A5
ISBN: 978-94-646-8707-1
Aantal pagina's: 152
Prijs: € 20,50
incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België

Bestel
 

Over de auteur

Hetty Aarts is spiritueel schrijver en numeroloog. Geïnspireerd en geraakt in en door haar eigen innerlijke proces neemt ze de lezer mee in haar persoonlijke verhaal. Na haar boek "Verbonden na de Dood" en de gedichtenbundel "De Brug naar Magie" voelde ze dat het tijd werd om een diepere reis naar binnen te maken. Haar innerlijke kleine meisje stond te trappelen. Tijdens de vele momenten van stilte wilden diep verstopte wonden uit het verleden ‘aangeraakt’ worden. Na 33 jaar ging ze samen met haar innerlijke kind op reis, terug naar het verleden. Tijdens deze fase van diepe heling kon hun liefde zich intens verdiepen en hun sprookje werkelijkheid worden.
Hand in hand met haar innerlijke meisje neemt zij je mee op haar liefdevolle helende reis.